Zombiefilmer

Än är det inte försent att fastna i zombie-genren!

Visas saker här i livet kan man bara inte ogilla och en av de sakerna är, enligt mig, zombifilmer. Det är något av det allra bästa jag vet och jag tröttnar aldrig! Jag slukar varenda en, oavsett om det är stora produktioner, eller indiefilmer, tv-serier, ja vad du än kan tänkas komma på!

Zombiefilmer!

Som tur är så finns det väldigt mycket att ta av i denna genre, så man står knappast utan filmer när man blir sugen. Jag har sett alla mina favoriter upp mot 10 gånger, så att jag är en fantast av zombiefilmer kan man ju definitivt säga!

Jag vet att det fortfarande finns individer som inte börjat plöja dessa härliga filmer, så det enda jag har att säga till er är att genast skutta på tåget och börja kolla in zombiefilmer. Det är såååå värt det! Jag kan nästan lova att efter en så kommer du, precis som jag, vilja se allt annat som finns i genren!

Gammalt och nytt i en bra kombination

Inom denna genre så finns det hur mycket som helst och beroende av vilken typ av produktioner du föredrar så finns det mer eller mindre passande filmer inom just zombiegenren. Detta är inte svårt att kolla upp och göra sig kunnig inom, men visst krävs det ett ganska bra uns av nördighet för att det ska bli så bra resultat som möjligt, det kan ju ingen förneka!

Jag gillar att både gamla zombiefilmer och nya zombiefilmer är bra på olika sätt, för det gör ju så att man kan titta på film från många olika årtionden och hitta godbitar från var och en. Jag har favoriter från både nutid och äldre filmer och det är jag ganska säker på att även du kommer att få när du väl börjar sätta dig in i denna typ av filmer, så du har alltså mycket att se fram emot!