Det här med intressen…

Att vara en person som är intresserad av film är ganska trevligt för det är inte ett alltför ”konstigt” intresse, vilket gör att många runt omkring en inte himlar med ögonen när man sätter igång. Jämfört med många andra mer obskyra intressen så får man med andra ord ganska mycket utrymme och man får också tala till punkt när man börjar prata om film och det intresse man har för film.

Alla gillar ju film av ett eller annat slag och alla har ju en favoritfilm, så enkelt är det. Man kan med andra ord alltid tala om något när man är på nån konstig tillställning med bordsplacering eller dylikt. Det är bara att fråga om bordsdamens eller bordsherrens favoritfilm och sedan kan man sätta igång. Chansen att jag har sett deras favorit bland filmer är mycket stor och chansen att jag kommer att kunna rekommendera ett gäng andra filmer som personen kommer att gilla är också den mycket stor efter det att jag fått reda på vilken som är deras favorit!

Träning är kul!

Nu gillar jag ju inte bara film, utan av någon konstig anledning så har jag även hälsa, motion och kost som ett stort intresse. Visst är det kanske en ganska konstig blandning av intressen? Det är en ovanlig kombination, så mycket är säkert! Jag märker direkt att de personer jag känner som är intresserade av hälsa och motion har mindre intresse av film och de jag känner som istället har film som intresse inte är så intresserade av hälsa och motion. Jag gillar kombinationen för det passar mig perfekt!

Så lätt att ha ett intresse för hälsa nuförtiden

Idag lever vi ju i en ganska allmänt hetsig tid där allting går snabbt och där man knappast hänger med i svängarna alltid. Det är naturligtvis på det viset att det också gör att det är lätt för alla oss som är intresserade av ett hälsosamt liv både vad gäller kost och träning har lättare att få inspiration och idéer från andra, det är ju givet!

Vi kan läsa om det och hitta information om allt från nyttiga snacks till innovativa sätt att träna på och varje dag bombarderas vi med nya forskningsrön, hälsotrender, träningstrender och annat som gör att vi aldrig behöver vara utan inspiration. Jag tycker att det är alldeles underbart med all den information som vi kan ta del av idag och jag är mer än tacksam för det!