Hälsa och träning

Andra intressen hos oss filmnördar

Ofta är det ju så att vi som gillar sådana saker som film inte är så väldigt intresserade av action i livet, utan precis som alla gamers så gillar de flesta av oss att sitta ner i lugn och ro och hålla på med våra intressen utan att behöva hetsa omkring. Jag gillar dock båda och trots att jag vet att det är en relativt ovanlig kombo så är det något jag verkligen vill tipsa er filmintresserade om. Om man fastnar för mycket framför filmer både hemma och i biosalonger så blir det lätt att man inte rör på sig tillräckligt mycket och det är ju ganska allmänt känt att det inte är bra för kropp och knopp!

löpning till bio

Om du inte pallar hålla på för mycket så kan du ju i alla fall göra som så att du alltid promenerar¨(eller springer) till bion, det är ju inte för mycket begärt, eller hur? Eftersom man får mer energi av att vara i farten än att vara mer stillasittande så kan m an också både orka med mer och därmed också hinna med mer när man väljer att motionera.

Att käka bra mat är inte heller så himla svårt, som jag sa precis så behöver man ju inte bli totalt onyttig bara för att man har ett intresse som är stillasittande och passivt!