Träning med hantelset

Nu är det hög tid att komma i form för beachen 2022, eller vad säger ni? Senast jag skrev om träning var lääängesedan…

Jag har varit lite dålig de senaste åren, båda på att blogga och att träna om man säger så. Men som sagt, nu är det dags att komma i form igen. Jag har nyligen införskaffat mig ett hantelset på 35 kg och i min mening kommer det räcka väldigt långt i min hemmaträning.

Hantelträning

Så här ska jag lägga upp träningen: Mån, ons och fre styrketräning/cirkelträning. Tors och lör löpning 7 km utomhus.

Mina träningspass med hantlarna kommer 2/3 ggr följa detta mönster:

  • Bröstpress
  • Bicepcurls
  • Axellyft åt sidan
  • Utfallssteg
  • Situps

Det tredje passet byter jag ut axellyft åt sidan mot tricepsextension. Jag har en träningsbänk sen tidigare vilket kommer underlätta en del.

Kommentera gärna vad ni tycker! 🙂