Se på film eller träna??

Hej och välkomna till ett nytt inlägg!

Just nu sitter jag inomhus och det regnar värre än någonsin. Jag hatar verkligen regn och dåligt väder (vem gör inte det iof?). Jag har kollat på väldigt mycket film de senaste veckorna och tyvärr har jag inte kommit iväg till träningen och gymmet lika ofta. Att jag slarvat med träningen gör att jag får lite ångest, det är inte OK att bara sitta inne och kolla på film. Men eftersom det regnar blir jag bara så less. Jag tänkte prokrastinera lite mer genom att skriva om min träningssituation just nu.

Kolla på film

Nytt träningsschema och nya kosttillskott!

Jag har börjat fokusera lite mer på cardio och inte bara gym. Nu springer jag 5 kilometer 3 gånger i veckan och gymmar 2-3 gånger i veckan. Dock har det på senaste inte blivit mer än totalt 3-4 pass :/ När jag gymmar kör jag det klassiska starting strength med fokus på basövningar.

omega 3

Jag har tidigare använt kosttillskott som proteinpulver, zink och aminosyror. Jag har nu börjat använda fiskolja, även kallat omega 3. Jag har läst massvis positiva saker om omega 3 och hoppas det kan ge en boost i träningen. Tveksamt om man kan känna av en skillnad rent fysiskt/psykiskt dock… Jag hittade en artikel med omega 3 bäst i test vilken hjälpte mig köpa prisvärda och bra kapslar. Efter 3 månaders användning ska jag försöka utvärdera hur det känns och om det har gjort någon som helst skillnad.

Regnar öser fortfarande ner och jag blir allt mer tveksam till att gå till gymmet… Kanske stannar jag inne och kollar på en film istället, någon som har ett bra tips?

Hej så länge!